Flat Preloader Icon

Termeni și Condiții.

Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului PiatraDecor. Accesând sau utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții înainte de utilizarea site-ului nostru.

Drepturi de autor

Toate materialele și conținutul site-ului PiatraDecor sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi aplicabile. Nu aveți permisiunea de a reproduce, distribui, modifica sau utiliza în alt mod materialele și conținutul site-ului fără permisiunea noastră scrisă.

Informații personale

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment. Va vom informa prin intermediul site-ului nostru cu privire la orice modificări semnificative. Continuarea utilizării site-ului după modificările acestora constituie acceptarea dvs. a termenilor și condițiilor actualizate.

Limitare de responsabilitate

Nu suntem responsabili pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru sau de orice informație sau conținut publicat pe site-ul nostru.

Legile aplicabile

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile aplicabile din România.

Contact

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau la adresa de e-mail piatradecorbv@gmail.com.

Mulțumim pentru alegerea PiatraDecor!