Flat Preloader Icon

Blaturi.

Prezentare Blaturi

Ce sunt blaturile?

Ce sunt blaturile?

Blatul este suprafața de lucru, susținere și/sau servire ce se regăsește în absolut fiecare casă și nu numai.
La Piatra Decor putem realiza:

Dacă până acum am adus în discuție doar partea funcțională a acestui produs, a venit momentul să vă vorbim si de celelalte avantaje. În funcție de lățimea aleasă, glafurile pot avea și rol estetic, ba chiar și unul practic. Glafurile mai late pot găzdui cu ușurință ghivece cu flori sau alte decorațiuni, completând designul casei. Unde mai pui și că sunt foarte ușor de curățat? Cu o cârpă umedă ai adunat tot praful ce ți-ar fi dat bătăi de cap dacă trebuia curățat direct de pe pervazul de zidărie.

Materiale folosite​

Blaturile realizate de noi pot fi din marmură sau granit. Cum deja v-am obișnuit, avem o gamă largă de modele și culori din care puteți alege ce este cel mai potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

De ce marmură sau granit, va puteți întreba?! Sunt o mulțime de alte materiale care se pretează unui blat de bucătărie sau unei măsuțe de cafea. Nimic mai adevărat! Noi recomandăm aceste două materiale în primul rând din prisma rezistenței lor la uzură.

Iată mai jos avantajele alegerii unui blat de marmură sau granit:

Confecționarea blaturilor

Precum în cazul celorlalte produse Piatra Decor, și blaturile se realizează tot pe comandă în funcție de preferințele și nevoile clientului.
La cerere, un reprezentant al firmei se va deplasa la locația dumneavoastră unde veți discuta despre proiectul dorit, urmând ca mai apoi să fie realizate și măsurătorile necesare. Următorul pas este realizarea ofertei și transmiterea acesteia către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

După primirea acceptului, colegii noștri se vor apuca de treabă. Blaturile se vor debita din lastre sau semi-lastre și vor avea o grosime de 2 sau 3 cm. La cererea clintului, dacă se dorește o grosime mai mare, dimensiunea de bază se poate dubla.
Canturile se pot realiza și ele în funcție de preferințele dumneavoastră și pot fi de mai multe feluri: drepte, bizot, baston și semibaston. Alegând blaturile realizate din marmură sau granit, veți oferi un plus de personalitate casei dumneavoastră sau spațiului de lucru. Noi suntem aici pentru a vă transforma în realitate proiectele.